Tuesday, December 3, 2013

Testimoni Lumiere Face Savon

Assalamualaikum w.b.t

OK... kat sini nak share sikit tentang testimoni lumiere face savon.. Cuba tengok kat bawah ni..

TESTIMONI 1

TESTIMONI 2

TESTIMONI 3
  

 TESTIMONI 4

TESTIMONI 5
  
TESTIMONI 6
  
TESTIMONI 7

 TESTIMONI 8

Ni adalah antara koleksi testimoni yang diterima oleh pihak Treenea.
Masih ramai yang belum tahu apa itu Lumiere Face Savon. Jadi kat sini aku share kebaikan dan kelebihan Lumiere Face Savon ni.

JOM KENALI APA ITU LUMIERE FACE SAVON : 
Lumiere Face Savon adalah produk keluaran Treenea. Sabun kecantikan Lumiere Face Savon, ilham dari alam semulajadi,
untuk kecantikan asli dan abadi..

 

LUMIERE FACE SAVON, rumusan khas oleh pakar dengan menggunakan formula teknologi terbaru, membantu menyelesaikan masalah kulit pengguna untuk mendapatkan kembali kulit yang bersih dan cantik sehalus bayi. Ia diadun bersama 8 bahan aktif utama terbaik, bagi memperolehi hasil menakjubkan bebas dari sebarang kesan sampingan seawal 3 hari penggunaan!.


LUMIERE FACE SAVON BOLEH MENYELESAIKAN MASALAH :
✔ Kulit berminyak
✔ Berjerawat
✔ Tona tidak sekata
✔ Kulit kusam, gelap dan tidak bermaya
✔ Kulit sensitif
✔ Pigmentasi/jeragat, tanda2 penuaan awal 
✔ Kedutan halus/kering 
✔ Nyahkan bau badan
 
HASILNYA :
-> Anda akan memiliki wajah lebih berseri, anjal, cerah, licin dan lembut gebu yang kekal segar sepanjang hari. Wajah bebas cela menyerlahkan keyakinan anda!
-> Sesuai digunakan oleh setiap isi rumah anda tanpa mengira jantina dan usia. 
-> Antara kandungan formula ialah tea tree, phospholipid, madu, minyak kelapa dara 

BOLEH DIGUNAKAN : 
-> Lelaki dan Perempuan
-> Keseluruhan badan dan wajah 

KANDUNGAN LUMIERE FACE SAVON : 
ROSEHIP OIL:
Ade Roseship oil yang sgt berkesan untuk melembabkan kulit jauh ke dalam lapisan kulit. 
Roseship ni sangat terkenal untuk:
* merawat parut seperti parut jerawat. 
* Eczema
* Melembapkan kulit
* Mengurangkan kedutan
* Memulihkan sel kulit yang rosak

MADU:
-> Madu mempunyai sifat penyembuh alami yang terdiri dari enzim, antioksidan, dan anti bakteria yang boleh membantu membersihkan kulit.
-> Selain itu, madu merupakan pelembab semulajadi yang sangat bagus. Madu juga dapat mengurangkan kelebihan minyak pada kulit."


info n testimoni : credit to eazy(treenea2u)
 
BAGAIMANA..
BERMINAT NAK CUBA? 
MEMANG BERBALOI-BALOI..
HARGA : RM49(S), RM53(S/S) 
90gm/bar  

contact us for more : 
Like FB Page : Khaiza Beauty Shop 
email at : khaizabeautyshop@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : KHAIZA: 019-4296954

Monday, November 18, 2013

Atasi Masalah bau badan dengan Lumiere Face Savon By Treenea

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hi alls,
OK.. today nak share sikit tentang lumiere face savon keluaran Treenea. Kalau yang belum tahu apa tu Lumiere Face Savon ni boleh view sini ea . 

Tapi harini ada satu lagi kelebihan Lumiere Face Savon ni tau.. Selain daripada untuk kegunaan pada bahagian muka/wajah, lumiere ni juga boleh digunakan untuk sabun badan tau.. Kelebihannya adalah boleh menghilangkan bau badan.. Jadi pada mereka-mereka yang sering alami masalah bau badan yang kuat atau tengek boleh guna sabun ni.. InsyaALLAH... bau badan akan berkurangan sikit demi sikit..
 Dan yang bestnya lumiere face savon ni dihasilkan dari Minyak Kelapa Dara dan Madu.. Rasanya semua dah tahu kelebihan Minyak Kelapa Dara kan....

Untuk dapatkan produk ni boleh PM ke Khaiza Beauty Shop atau sms/call : 019-4296954

p/s : available juga bagi yang nak COD ke putrajaya/cyberjaya/dengkil/bangi/nilai

Sunday, November 3, 2013

Set Kesuburan Shaklee Bantu Anda Untuk Hamil

Assalamualaikum..

Ya Allah.. happy sangat-sangat, bila dapat berita gembira one of my friends.. semua pasangan yang kawin pasti inginkan cahaya mata.. jadi my friends ni amalkan set kesuburan shaklee.
Ni ha set macam kat bawah ni..




Set ini untuk pasangan suami isteri..

UNTUK ISTERI

> GLA
♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
♥Membantu dalam menangani menopos
♥Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.

> ALFALFA
♥Menguatkan rahim
♥Mengurangkan simptom menopos
♥Menurunkan kolesterol
♥Merupakan makanan alkali bagi mengelakkan jangkitan dalaman
♥Membanyakkan susu badan

 UNTUK SUAMI

> VITA E COMPLEX

♥Mencegah masalah kelenjar prostat
♥Meningkatkan kuantiti sperma pada lelaki
♥Mengurangkan risiko kecacatan pada bayi
♥Awet Muda

> ZINC COMPLEX
♥Menjaga fungsi organ seksual
♥Menjaga penghasilan hormon testosterone
♥Meningkatkan bilangan sperma
♥Meningkatakn pergerakan sperma
♥Meningkatkan kesihatan sperma.
Kita hanya merancang, tapi ALLAH yang tentukan betul tak.. kadang-kadang banyak berhabis duit buat rawatan moden, apa salahnya kita cuba rawatan dan supplement semulajadi ni.. tak salah kan.. lagipun set ni boleh tahan lama... InsyaALLAH.. usaha tangga kejayaan.. anak-anak pewaris kita untuk masa-masa depan.. InsyaALLAH.. Amin


Bagi yang ingin dapatkan set-set ini boleh like page saya di Shaklee By Khaiza 

atau emel ke : khaizabeautyshop@yahoo.com 

atau SMS/whatsapp : 019-4296954
  
 

Thursday, October 3, 2013

BREAST PUMP PACKAGE

Spectra 3 Back to Work Package D


Brand: Spectra Uzinmedicare Co.
Product Code: BPP 004


Contains : * 1 Spectra 3 breast pump (RM388) * 1 Extra Breast shield Set (RM70)
* 2 Spectra Filters (RM13)
* MP Promom Set (RM239)
* MP 2oz Storage Bottles - 10pcs (RM35)

NOW ONLY RM595 for this full package!


 
Brand: Spectra Uzinmedicare Co.
Product Code: BPP 005



Contains :
* 1 Spectra 3 breast pump (RM388)
... * 1 Extra Breast shield Set (RM70)
*
Jingle Jungle - Ardent Mom Complete Set (RM159.90)

Rm388 + Rm 70 + Rm 159.90 = RM 617. 90

NOW ONLY RM525.20 for this full package!

You can save RM92.70 by buy this package..
 

Tuesday, October 1, 2013

Lumiere Faca Savon by Treenea..

Hi uols..

Dah lama tak update page ni.. Busy sikit la lately ni.. but i'm happy to announce that lumiere face savon by treenea is now available and ready stock..

 
Erm... maybe masih ramai yang tak tahu tentang Lumiere Face Savon ni kan.. Acctually ni adlah produk baru yang berasaskan minyak kelapa dara dan madu.. Produk ni adalah keluaran Treenea..
 
OK... di sini aku share kan tentang produk baru ni ea :
Lumiere Face Savon.. Apakah Lumiere itu? Lumiere itu adalah bahasa italy or french qema x ingat yang bermaksud shiny. Face mesti korang taw ape kan? Kalau Savon adalah sabun

So kirenye kalau korang pakai sabun nie muka uolls shiny2 lah.. hihihi

Lumiere Face Savon ni specially product from Treenea. 100% Guaranted babe!! In shaa ALLAH bahan2 yang digunakan adalah superb!

ROSEHIP OIL:

Ade Roseship oil yang sgt berkesan untuk melembabkan kulit jauh ke dalam lapisan kulit.

Roseship ni sangat terkenal untuk:
* merawat parut seperti parut jerawat.
* Eczema
* Melembapkan kulit
* Mengurangkan kedutan
* Memulihkan sel kulit yang rosak

MADU:

Ada madu jugak la uolls!!! Madu ni dari dulu2 lagi orang amalkan untuk kecantikan kulit. yeay!

Madu mempunyai sifat penyembuh alami yang terdiri dari enzim, antioksidan, dan anti bakteria yang boleh membantu membersihkan kulit.

Selain itu, madu merupakan pelembab semulajadi yang sangat bagus. Madu juga dapat mengurangkan kelebihan minyak pada kulit."

"Lumiere Face Savon, dirumus khas oleh pakar dengan menggunakan formula teknologi terbaru untuk menghasilkan kulit yang cantik sehalus bayi. Ia diadun bersama 8 bahan aktif utama untuk mendapatkan hasil yang berkesan tanpa kesan sampingan.

TERBARU DARI TREENEA
Sabun kecantikan Lumiere Face Savon, ilham dari alam semulajadi,
untuk kecantikan asli dan abadi..

LUMIERE FACE SAVON, rumusan khas oleh pakar dengan menggunakan formula teknologi terbaru, membantu menyelesaikan masalah kulit pengguna untuk mendapatkan kembali kulit yang bersih dan cantik sehalus bayi. Ia diadun bersama 8 bahan aktif utama terbaik, bagi memperolehi hasil menakjubkan bebas dari sebarang kesan sampingan seawal 3 hari penggunaan!.

TERBUKTI 300% BERKESAN DALAM MENYELESAIKAN MASALAH :

✔ Kulit berminyak
✔ Berjerawat
✔ Tona tidak sekata
✔ Kulit kusam, gelap dan tidak bermaya
✔ Kulit sensitif
✔ Pigmentasi/jeragat, tanda2 penuaan awal
✔ Kedutan halus/kering

- Hasilnya anda akan memiliki wajah lebih berseri, anjal, cerah, licin dan lembut gebu yang kekal segar sepanjang hari. Wajah bebas cela menyerlahkan keyakinan anda!
- Sesuai digunakan oleh setiap isi rumah anda tanpa mengira jantina dan usia.
- Antara kandungan formula ialah tea tree, phospholipid, madu, minyak kelapa dara


OK... nak order macam biasa ea.. Like dan PM ke FB Page : Khaiza Beauty Shops atau SMS/whatsapp ke : 019-4296954 

Boleh juga COD sekitar cyberjaya/Putrajaya

Wednesday, July 17, 2013

SALE.... CLEARANCE STOK MAIXARA C SENTIAL...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Semperna aidilfitri tahun ni... Khaiza Beauty Shop akan buat promosi untuk maixara c sential... Promosi hingga hujung julai 2013 ini sahaja...

 Bagi yang ingin dapatkan Maixara C-Sential PM ke Khaia beauty Shop ea..

Monday, April 8, 2013

PRODUK BARU DARI TREENEA

Memperkenalkan 2 PRODUK TERBARU KELUARAN TREENEA :

TREENEA VCOA LIQUID (PURE OIL) 180 ML
TREENEA MIERABELLA (COLLAGEN) 60 CAPSULES

Treenea Liquid dan MieraBella Treenea
 
KELEBIHAN MIERABELLA TREENEA 
MieraBella Treenea
 TREENEA MIERABELLA- Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C (60 capsules)

Treenea MIERABELLA diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda.

Kebaikan Treenea MieraBella:

• Mengembalikan keanjalan dan membina sel kulit.
• Mengurangkan garis kedutan dan tanda penuaan pada kulit.
• Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat serta mengurangkan parut
• Mampu bertindak sebagai anti-oksida dan anti-penuaan.
• Menjadikan kulit lebih gebu, cerah, halus dan licin secara sekata.
• Meningkatkan lagi sistem ketahanan bagi menghalang penyakit.
• Membantu menguatkan rambut, tulang, gigi dan sendi.
• Membantu dalam membekalkan tenaga segera.

Untuk order boleh like dan PM ke Khaiza Beauty Shop

Sunday, April 7, 2013

DIANA RAFAR - DUTA RASMI MAIXARA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bismillahirahmanirahim....
Alhamdulillah selepas MCS berjaya dijual hampir 100,000 kotak, kami ingin memperkenalkan Duta Maixara iaitu Diana Rafar. Alhamdulillah Diana juga pengguna setia Maixara telah berpuas hati dengan MCS yang berjaya menyembuhkan sinus dan kulit kering beliau sebelum ini.
InsyaAllah kita akan dapatkan ucapan Diana Rafar selaku pengguna Maixara.. Tunggguu


Bagi yang berminat dan ingin mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
 
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop
 

TESTIMONI MAIXARA C-SENTIAL - JERAWAT MAKIN KURANG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah... Ramai yang sudah sedar tentang kepentingan supplement dalam kehidupan seharian. Saya di Khaiza Beauty Shop sangat menghargai semua Private Message (PM) yang saya terima melalui page saya. Rata-rata yang PM bertanyakan tentang supplement yang sesuai untuk mereka. InsyaALLAH saya akan cuba yang terbaik dan akan sarankan supplement yangterbaik untuk anda ea..

Hari ini saya ingin berkongsi satu lagi testimoni pengguna Maixara C-Sential. Pengguna ini mempunyai masalah jerawat, kesan parut dan jeragat yang nipis. Hasil penggunaan Maixara C-Sential 2biji sehari selama 8 hari berturut-turut hasil yang dialami jerawat makin hilang, kesan parut pun makin pudar disamping kulit wajah rasa lebih halus dan lembap.

Bagi anda yang mengalami masalah yang sama, jangan segan silu untuk PM saya di Khaiza Beauty Shops.. Untuk masa-masa akan datang saya akan share banyak lagi testimoni Maixara C-Sential dengan anda..

Bagi yang berminat dan ingin mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
 
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop

Wednesday, March 27, 2013

BAGAIMANA DAN APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee 
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 932713 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.

2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.

3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.

4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
 
Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk mem bolehkan kami daftarkan dalam kumpulan kami.

Bagi berminat dan ingin mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
 
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop

SYMPTOM PENGAMBILAN SUPPLEMENT

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami di Khaiza Beauty Shop ada menerima beberapa PM (Private Message) tentang tanda-tanda dan kesan-kesan yang dialami apabila mengambil Vitamin C atau apa-apa supplement lain. Antara kesan yang sering dialami adalah :

1. Jerawat naik selepas ambik Vitamin C atau apa-apa supplement lain
2. Rasa pening-pening selepas ambil supplement

Ini adalah antara soalan yang sangat famous diajukan oleh semua pelanggan kami..Sebelum ini kami sudah kongsikan tentang perkara ini, anda boleh lihat disini KESAN PENGAMBILAN SUPPLEMENT.

Jadi disini saya ingin kongsikan semula dengan anda semua kenapa anda alami perkara-perkara diatas. Kebiasaannya saya akan tanya bagaimana pengambilan air kosong anda setiap hari. Dan rata-rata akan reply kurang minum air.

Air sangat penting dalam badan kita. Walaupun kita tidak ambil apa-apa makanan tambahan lain, kita juga memang digalakan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari ataupun 1 liter. Jadi sekiranya anda mengambil makanan tambahan/supplement kandungan air dalam badan kita mesti lebih daripada biasa. Anda disarankan minum sekurang-kurangnya 2 liter atau 3 liter air sehari.

Ini kerana air merupakan bendalir yang akan membawa toksid-toksid keluar dari badan kita melalui perpeluhan, air kencing atau najis. Jadi minumlah air dengan banyak dan symptom kat atas pun akan berkurangan.


Bagi yang ingin berminat mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop

Tuesday, March 26, 2013

MAIXARA SLIM LOOK (MSL) BY MAMA SECRET

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebelum ini saya kenalkan anda dengan Produk Maixara C-Sential by Mama Secret kan.. Ada yang belum tahu lagi tentang Maixara C-Sential? Boleh baca kat sini KELEBIHAN MAIXARA C-SENTIAL

Hari ini saya akan kongsikan satu lagi produk terbaru keluaran Mama Secret iaitu MAIXARA SLIM LOOK. 


Maixara Slim Look adalah Losyen pelangsing badan yang di formulasikan dari ekstrak dan haruman strawberi yang pasti akan membuatkan anda suka dengan harumannya. Maixara Slim Look juga membantu untuk menyingkirkan lemak berlebihan, mengatasi masalah selulit dan senggugut, memperbaiki tekstur badan serta mencerahkan dan menegangkan kulit. Hasilnya dapat dilihat dengan penggunaan yang konsisten. 
Kini anda boleh dapatkan di pasaran dengan harga :
Harga Maixara Slim Look : RM89 (SM) dan RM95 (SS). 
Harga Maixara C-Sential : RM99.90 (SM)

Antara testimoni yang dihantar oleh pengguna Maixarayang menggunakan set COMBO (Maixara Slim Look dan Maixara C-Sential)

 

Kebanyakan dari kita suka menukar-nukar produk sekiranya tidak nampak hasil. Amalan ini adalah salah. Ini kerana sesuatu produk yang dihasilkan dari sumber semulajadi kesannya memang agak lambat tetapi harus diingat, penggunaan dari bahan semulajadi adalah selamat.

Pastikan anda bijak memilih produk. Kesan cepat tapi belum tentu selamat.


Bagi yang ingin dan berminat produk ini dan mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :

Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop



KEBAIKAN BROCCOLI

Tips Sihat..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini saya ingin kongsikan tips sihat dan fakta tentang BROCCOLI.. Rasanya ramai diantara rakyat Malaysia gemar jenis sayuran ini kan.. 
 
Image From GOOGLE

Fakta tentang BROCCOLI :
- Telah terbukti sebagai makanan Anti Kanser.
- Mengandungi Indole-3-carbinol- merupakan anti oksidan,merangsang enzim detox dan memelihara struktur DNA.
- Mengurangkan risiko Kanser Payudara dan Kanser cervix.
- Mengandungi kandungan nutrisi yg tinggi-2g protin,2g serat,288mg potasium,43mg kalsium,81mg Vit C dan minerals.
- Batangnya bernutrisi tinggi.

Jadi.. Jom sihat dan amalkan Brokoli dalam menu harian kita..

Bagi yang ingin dan berminat dengan Produk di Khaiza Beauty Shop dan mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :

Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop

Monday, March 25, 2013

BAGAIMANA HILANGKAN JERAGAT

Jeragat???? Seringkali dikaitkan dengan wanita yang menginjak keusia 30an..  Sekiranya tiada penjagaan dari awal jeragat akan makin kelihatan, akan mula merebak dan semakin serius..
 
Jadi disini kami memperkenalkan Skincare SHAKLEE khas untuk kurangkan jeragat anda.. Bagaimana nak dapat kan produk ini?? Boleh emel kan kepada kami di khaizabeautyshop@yahoo.com

Saya pun mengamalkan set ini..

Bagi yang ingin dan berminat produk ini dan mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop

Sunday, March 24, 2013

DAFTAR MINI STOKIS MAIXARA SEKARANG

Apa yang anda akan dapat apabila Daftar sebagai Mini Stokis Maixara C-Sential sekarang..

Sehingga 31 Mac ini anda berpeluang untuk dapat :

- Baucer butik Mama bernilai RM100
- Sijil simpanan premium RM500 utk 5 orang terawal

Bagaimana menjadi mini stokis Maixara C-Sential.. anda boleh like page saya di Khaiza Beauty Shop kami akan terangkan kepada anda ♥ Kami juga akan sama-sama promosikan anda sebagai Mini Stokis kami.

Banyak benefit yang maixara bagi, tambahan pula team yang sangat-sangat support each others.. Anda pasti tak rugi

Bagi yang ingin dan berminat dengan produk di Khaiza Beauty Shop dan mendapatkan khidmat nasihat daripada saya, anda boleh :
Emel kan ke : khaizabeautyshop@yahoo.com
atau 
Like Page saya : Khaiza Beauty Shop