Saturday, December 31, 2011

Agen Catalyst - VCO

this is a sticky post scroll ke bawah untuk baca entry baru

Bagaimana menjadi agen catalyst?
Ya.. mudah sahaja. Hanya dengan membuat pembelian sebanyak RM150 didalam 1 resit telah melayakkan anda untuk menjadi agen catalyst.

Belian Pertama akan terus ditawarkan dengan harga agen. Ingin mengetahui lebih lanjut emel kan pertanyaan anda ( Sub: BERMINAT MENJADI AGEN CATALYST ) kepada hanidura@yahoo.com

Jom sertai Catalyst dan Jana pendapatan dengan Catalyst sekarang...

Thursday, December 15, 2011

Catalyst Eye Care Solution

Coming Soon : This 2012



Wednesday, December 14, 2011

Promosi Hujung Tahun

Informasi untuk semua :

Khaiza Beauty Shop akan mengadakan promosi hujung tahun bagi produk-produk seperti dibawah:

COMBO SET A
VCO Capsule Dan VCO Collagen

Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) - 60 Softgel
Harga : RM39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)
CATALYST COLLAGEN - 15 sachets/per box
RM 59.90 - Semenanjung Malaysia
RM 64.90 - Sabah & Sarawak






 Harga Promosi : RM94.00



COMBO SET B
Hair Treatment Dan Hair Revitalizer
RM 39.90(semenanjung) - normal price
RM 43.90 (sabah & sarawak)  - normal price
RM 39.90 (semenanjung)  - normal price
RM 43.90 (sabah & sarawak)  - normal price
 Harga Promosi : RM74.00


COMBO SET C
VCO Capsule Dan Catalyst Fibre Drink
Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) - 60 Softgel
Harga : RM39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)
CATALYST FIBRE DRINK(orange flavour) - dalam bentuk serbuk
RM 59.90 ( semenanjung) - normal Price
RM 65.90 ( sabah & sarawak) - normal Price
15 sachets / 15 gram each
 Harga Promosi : RM94.00

Catalyst MIND STAR
RM 59.90 (semenanjung) - normal price
RM 64.90 (sabah & sarawak) - normal price

 Harga Promosi : RM54.00
CATALYST VCO PURE OIL (LIQUID)
CATALYST VCO PURE OIL (LIQUID)
RM 39.90 (semenanjung malaysia) - Normal Price
RM 43.90 (sabah & sarawak) - Normal Price
 Harga Promosi : RM34.00
p/s: harga promosi ini adalah sah untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah/Sarawak


Promosi ini akan berlangsung sehingga 31 Disember 2011

Sunday, December 11, 2011

READY STOK!!!!!

HOT ITEM
- VCO Capsule
-VCO Collagen
- Fibre Drink

UNTUK TEMPAHAN 
Sila tinggalkan pesanan/tempahan anda di ruangan komen dibawah atau boleh terus emel kepada khaizabutik@gmail.com atau add/PM saya di facebook dengan butir-butir berikut:
- Nama
- Contact No
- Alamat - untuk tujuan penghantaran
- item yang dipilih

**kepada penduduk putrajaya dan nilai... sekiranya ingin mengambil sendiri juga dialu-alukan, sebarang pertanyaan anda boleh lah menghubungi atau sms saya di talian 019-4296954**

BERMINAT MENJADI AGEN?
Dengan pembelian RM150 (pada setiap kali pembelian) akan melayakkan anda mendapatkan harga agen... secara automatik..

Jangan lepaskan peluang menjana pendapatan dengan catalyst... pulangan yang pasti memuaskan hati anda...

Thursday, October 6, 2011

CATALYST VCO PURE OIL (LIQUID)



CATALYST VCO PURE OIL (LIQUID)
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)

Makan/minum vco liquid 2 kali sehari (pagi dan malam) = 1 sudu teh

Gunakan vco pure oil(liquid) sebagai rawatan muka(bagi yang mengalami masalah jerawat,kulit kusam,ruam n etc dengan menyapukan vco liquid tersebut selama 30 minit (biarkan sekejap) setiap hari dan selepas itu anda boleh membasuh muka seperti biasa dengan pencuci muka .

Anda juga boleh menyapu vco liquid di perut sebagai langkah untuk menghalang strechmark(bagi wanita yang sedang mengandung) atau boleh mengurangkan kesah strechmark (bagi wanita yang sudah melahirkan)

Ianya selamat dimakan dari peringkat bayi sehingga dewasa(sesuai untuk lelaki dan perempuan)

Monday, October 3, 2011

PERUT BUNCIT?LEMAK BERLEBIHAN?

 
image from google

Kami cadangkan anda untuk mengambil Catalyst Fibre Drink :)

CATALYST FIBRE DRINK(orange flavour)
dalam bentuk serbuk
RM 59.90 ( semenanjung)
RM 65.90 ( sabah & sarawak)
15 sachets / 15 gram each

- Cara Pengambilan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
*Tuangkan satu sachet Fibre Drink ke dalam cawan yg berisi air suam (150 ml)
*Kacau sebati dan minum dengan segera
*Seeloknya diambil pagi/malam sebelum tidur

*elakkan penggunaan air yang terlalu panas*

Rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman anda

NATURAL FIBRE DRINK DAPAT MEMBANTU ANDA MENGATASI :

*Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
*Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
*Meningkatkan fungsi usus,mengurangkan sembelit
*Merawat masalah direa(cirit birit)
*Mengurangkan serum kolestrol dan diabetes
*Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
*Membersihkan darah daripada toksin
*Mencegah jangkitan kuman berbahaya

KETERANGAN LANJUT MENGENAI FIBRE DRINK MENGATASI :
1. Berat badan berlebihan
Pengambilan Fibre Drink akan memekatkan isi perut dan menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini akan menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu MENGURANGKAN BERAT DAN MENGURUSKAN BADAN :)

2. Gastrik
Fibre Drink penting untuk pembiakan lactobicli untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.

3. Kembung
Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria dalam usus.

4. Diabetes
Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh.Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak2 , gula , serta hampas pencernaan yang berlebihan. masalah longgokan lemak & kolestrol dalam badan akan diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Disamping itu, gula yang diikat itu tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing

5.Sembelit
Fibre Drink dapat mencegah konstipasi (sembelih) secara melebut,menghidrasi dan menampah isipadu air dalam feses(bahan buangan). Kerana adanya tekanan osmotik , ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar

6.Mengurangkan risiko kanser
Fibre drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk meransang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti tumor.

7. Kolestrol
Dapat dikurangkan dengan pengambilan Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

credit to eazy catalyst

Pengambilan CATALYST semasa mengandung, berpantang dan Breastfeeding(menyusukan).Boleh ke?

SOALAN :
Boleh saya makan vco/produk lain keluaran Catalyst semasa mengandung?

JAWAPAN :
BOLEH :) sama sekali boleh. VCO sangat bagus diamalkan semasa mengandung kerana ia akan membuatkan badan anda terasa segar dan membekalkan tenaga.  VCO juga boleh menggantikan bio oil(boleh disapu untuk elakkan strechmark dan ianya boleh diminum). VCO juga dapat membantu proses memudahkan kelahiran(rujuk buku petua) .Insyallah.

SOALAN :
Saya dalam tempoh berpantang dan sedang menyusukan anak boleh kah saya mengamalkan vco,collagen,femme vita dan produk2 lain keluaran Catalyst?

JAWAPAN :
VCO ; yup boleh diambil sewaktu Breastfeeding dan semasa berpantang kerana ia tidak akan menyebabkan / mendatangkan apa2 kesan negatif kepada bayi anda malahan VCO juga berkesan bertindak sebagai milk booster(rujuk testimoni di bawah) oleh salah seorang customer eazy. Kandungan asid laurik dalam VCO juga sama khasiatnya dalam susu ibu :)


TESTIMONI DARI PELANGGAN: SIS WANIE
As salam..akak nak share lah pengalaman akak lps amek vco ni..br je few days mkn da rs perubahan pd kulit..even akak mmg xde masalah kulit tp kulit muka ni jenis yg berminyak..alhamdulillah, dgn izin Allah abis je sebotol mmg trs perubahan..

esp bile breastfeed baby ni mmg cepat lapar..bile amalkan vco mmg terkawal, cuma akak disiplinkan diri utk minum air kosong 3L sehari..alhamdulillah xde effect pon kat milk production and baby pon sihat je..akak mmg xde amek apa2 milk booster or supplement lain, mmg amalkan vco je..syukur alhamdulillah nampaknye serasi dan berkesan..tq eazy..

COLLAGEN : juga boleh :) untuk mengembalikan seri muka, menguatkan kuku, mengelakkan kulit kering dan tumit pecah :)

FEMME VITA : dinasihat kan ambil selepas darah bersalin(nifas) kering. Kerana dikhuatiri darah akan keluar lebih banyak dan menyebabkan pitam.

credit to eazycatalyst

Saturday, September 24, 2011

Khasiat Minyak Kelapa dan Catalyst Virgin Coconut Oil

"Kalau selama ini kita anggap santan adalah ramuan penting dalam banyak masakan melayu, ia juga sebenarnya khazanah berharga dalam dunia kecantikkan. Dengan sapuan kerap, minyak santan berupaya mengurangkan kedutan diwajah. 


Bagaimanakah caranya? Caranya adakah dengan memanaskan santan selama 5 jam sambil terus dikacau dan akan terhasillah minyak yang telah terpisah dengan air. Seterusnya air akan terwap sendiri. Tapiskan minyak untuk mengasingkan hampas yang tertinggal. Simpan minyak tadi dalam botol kaca yang bersih dan sterilkan. Sapukan diwajah setiap malam untuk wajah awet muda tanpa kedutan."


(sumber dari majalah perempuan bil 254 m/s:42 (cover page: Lisa Surihani)


Telah terbukti dan ternyata minyak kelapa, baik untuk kesihatan kulit anda, tapi adakah anda mempunyai cukup masa untuk praktikkan langkah-langkah seperti diatas. Sekarang anda tidak lagi perlu bertungkus selama 5 jam untuk dapatkan minyak kelapa bagi merawat masalah kulit anda, dengan menggunakan supplement Virgin Coconut Oil (VCO) / Minyak Kelapa Dara anda sudah mampu mendapatkan hasil yang sama. Dengan hanya RM39.90 anda sudah mampu merawat kedutan diwajah.... Jom order sekarang:-
Catalyst Virgin Coconut Oil Capsule. Hanya RM39.90 (Semenanjung Malaysia)
Mengandungi 60 biji softgel

Dengan menggunakan set lengkap Catalyst VCO Capsule bersama-sama dengan Catalyst Collagen anda akan mendapat hasil yang lebih baik..
Catalyst Collagen

Jom order sekarang. View detail cara membuat pesanan disini. Banyak lagi produk-produk catalyst untuk kesihatan anda.. View all catalyst product disini.

Ready Stok:




Tuesday, August 16, 2011

Period Pain.. Tidak lagi dengan VCO

Period Pains...argggh... seboleh-bolehnya.. tak nak lah masa kita period, kena pula senggugut kan.. Dah la rimas.. sakit belakang, sakit pinggang, kaki lenguh-lenguh.. nak marah-marah pun ada..

Tapi semua tu boleh dielakkan dengan pengambilan supplement VCO ni.. Setakat ni dah dua bulan aku period tak der rasa senggugut.. Sebelum ni period pun tak teratur.. kejap datang kejap tidak.. ha ha ha.. macam chips more la pulak.. Ini pun bahaya jugak bila sepatutnya dah masa untuk period tapi tak datang.. kang sumthing wrong lak.. hormon tak stabil.

Disamping tu juga VCO ni mampu mencantikkan kulit anda, lebih halus mulus gitew... Jom la cuba.. confirm anda pasti berpuas hati.. Tak perlu takut or risau tentang side effect coz VCO ni dihasilkan 100% daripada sumber semulajadi.. tanpa bahan kimia. Mak Cik, Pak Cik pun boleh guna.. yang ada masalah kencing manis, darah tinggi, jantung.. Cik Abang pun boleh guna, bagi yang tidur berdengkur tu kan dan perut yang dah start ke depan tuh... 

Selain tu juga VCO ni bagus untuk penghadaman. Buang benda-benda yang tak penting dalam perut kita tuh.. Toksin berbagai tuh.. tak yah la simpan.. buat beratkan badan je kan.. tu yang malas bergerak tu..

Senang je nak order.. just leave your message disini atau emailkan kepada khaizabutik@gmail.com atau add saya di FB atau call/sms this num 0194296954. 


p/s: Cuba jangan tak cuba..

Sunday, August 7, 2011

Promosi Ramadhan dan Aidilfitri 2011

Promosi Sempena Ramadhan dan Aidilfitri ini, free postage dengan setiap pembelian produk VCO Catalyst minimun 2 item. promosi sehingga 19 Ogos 2011

 

Tuesday, August 2, 2011

KENAPA : Jerawat Keluar Semula?Malah Lebih Banyak?Pening2? Muntah2?

Pernah mengalami masalah di atas??Baca hingga habis ye kalau nak faham :)) dun wory.ia bukan negative effect.ia dipanggil HEALING CRISIS / KESAN PEMULIHAN

Anda baru mula mengamalkan pemakanan tambahan bagi menjaga kesihatan atau merawat penyakit yang anda alami. Walaubagaimanapun, pada peringkat permulaan, anda merasakan letih atau mengalami ruam seluruh badan. Anda pasti berfikiran, "Keadaan saya semakin teruk..... Apa dah jadi?" Oleh itu ada baiknya jika anda mengetahui dan memahami perkara dan perubahan yang mungkin berlaku apabila anda memulakan pengambilan pemakanan kesihatan.


Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan, CATALYST (VCO/COLLAGEN). Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan.

Menurut 'Hering's Law of Cure', semua proses penyembuhan bermula dari dalam ke luar, dari kepala ke badan yakni pada keadaan bertentangan sepertimana sesuatu penyakit itu menampakkan tanda-tandanya. Oleh yang demikian, tisu2 dan sel2 mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil nutrien bermutu ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya. Kenapakah proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan sedemikian?

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dansekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.

Antara tanda yang mungkin dialami pada peringkat permulaan termasuklah :

-sakit atau pening kepala
-ruam kulit
-demam/tak sedap badan
-bisul atau kudis
-sembelit
-cirit birit
-perut berangin
-letih atau kepenatan
-berdebar
-cepat marah
-selsema atau batuk (kahak yang banyak)
-demam
-jerawat keluar lebih banyak dari biasa

**ataupun mengalami gejala penyakit yang sedia ada menjadi semakin ketara**

Untuk membantu anda mengatasi simptom-simptom kesan pemulihan adalah dinasihatkan agar :


1.Mendapat rehat yang mencukupi. Badan kita berada dalam keadaan tertekan di kala pembersihan toksid maka rehat yang mencukupi adalah amat penting untuk membantu badan mengeluarkan toksid tersebut.

2.Minum air dengan banyak. Ini kerana air merupakan bendalir yang akan membawa toksid-toksid keluar dari badan melalui perpeluhan, air kencing atau pun najis.

3.Elakkan makanan yang mempunyai protein dan lemak yang tinggi. Ini kerana ketika proses pembersihan toksid, ianya memerlukan paras tenaga badan yang optima. Protein dan lemak pula memerlukan tenaga yang lebih bagi menghadamkannya dan secara tidak langsung akan mengganggu keperluan tenaga yang digunakan untuk pengeluaran toksid.

4.Makan makanan yang segar, berzat dan mudah hadam. Ini membantu badan bagi keperluan terhadap nutrisi untuk membantu memproses bahan toksid dan mengeluarkannya.

5.Lebihkan juga memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai nutriens yang amat di perlukan badan.

6.Elakkan dari memakan makanan yang mempunyai bahan kimia spt bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan.

7.Kekalkan kebersihan kulit yang sempurna. Ini akan memudahkan toksid keluar dari liang perpeluhan.

8.Berus kulit badan dengan berus badan yang lembut. Ini sebenarnya merangsang sistem limfatik dan pengaliran darah di bahagian kulit.

9.Mandi dengan air suam. Ini menggalakkan pembukaan pori-pori kulit bagi mengeluarkan toksid yang perlu di bebaskan.

DAN JANGAN LUPA.WORK OUT! ATAU BERSENAM

Sebagai kesimpulan, bolehlah kita rumuskan bahawa krisis pemulihan sebenarnya merupakan suatu fenomena yang berfaedah kepada badan kerana ianya merupakan petanda pembersihan badan dari toksid yang terkumpul. Jangan sesekali menghentikan pemakanan tambahan yang di ambil atau mengambil ubat-ubatan kimia bagi meringankan kesan tindakbalas ini. Badan yang bersih dari toksid akan berfungsi dengan lebih optima dan seterusnya akan menjurus kepada keadaan kesihatan yang kita impikan.


credit to eazycatalyst

Saturday, July 30, 2011

TESTIMONI PENGGUNA VCO CAPSULE DAN VCO COLLAGEN

hepi sangat-sangat bila baca this testimoni.. This testimoni i get from fazlyna, yang mengalami masalah jerawat yang teruk dan ditambah pula dengan kesan  parut yang susah nak hilang.. yup... diakui wanita dan kecantikkan memang tidak boleh dipisahkan.. Setiap wanita akan rasa lebih berkeyakinan bila dianugerahkan penampilan yang baik dan kulit wajah yang jelita. OK jom kita review testimoni beliau.
*
*
*
TESTIMONI MENGGUNAKAN VCO CAPSULE DAN VCO COLLAGEN DALAM TEMPOH 2 BULAN

Beberapa bulan sebelum majlis perkahwinan, muka aku memang teruk..Tiba-tiba je jadi sangat teruk...Nampak kasar, jerawat tumbuh sana-sini, sampaikan ramai yang tegur.. Mungkin sebab stress kot.. Aku pun rasa macam tak confident je nak menonjolkan diri di khalayak ramai...

Apetah lagi, 10 hari before majlis, muka aku kena minyak panas... agak terukla kat bahagian bawah hidung..jadi berparut... Sampai nangis-nangis bukan sebab sakit, tapi risau muka aku berparut..dah lah nak kawen kan, tetiba je muka jadi teruk macam tu..

Macam-macam pencuci muka aku try untuk hilangkan jerawat, pakai cream parut dengan gigihnya... Dan aku juga stop pakai cream muka and makeup..kalau keluar pakai bedak debu aje.. memang rasa rendah diri gila la masa tuh..hari-hari duk pikir pasal muka.

Aku dah lama tahu pasal VCO Softgel Catalyst nie, tapi takut nak mencuba..Takut jadi lebih teruk sebab before this dah macam macam produk yang aku cuba termasukla VCO dari sebuah syarikat lain. Tapi lepas buat research , aku tengok tak ada pun yang memberikan testimoni negatif pasal VCO Catalyst, so aku nekad la cuba.


RM39.90/sebotol (60 biji)

 Aku order dari Eazy Catalyst ... dapat je, terus guna. Masa tu lagi seminggu je nak dekat tarikh nikah aku.. Aku makan sebiji pagi, sebiji malam plus ngan sapu dekat muka before tidur. Aku tak sedar bila parut kena minyak kat muka aku tu hilang, yang aku pasti, masa hari majlis, parut tu dah tak ada..Syok gila!!!! 


ni after a few days guna VCO Catalyst..Hari pernikahan..before make up..No editing.

After make-up pun still nampak jerawat even makeup dah tebal, sebab jerawat-jerawat tu lagi tebal.
30 Mei 2011



Dua gambar yang baru diambil pada 11/7/2011 ..makeup yang nipis dengan sedikit foundation dan compact powder. After menggunakan VCO Softgel Catalyst & Collagen selama 2 bulan.

Semua gambar yang aku letak memang tak de edit-edit ke ape...Ori punya muka..Cuma edit tambah frame tu je...hehehe...

Aku akui VCO Softgel Catalyst agak lambat berkesan untuk aku..yela, lain orang lain cara keberkesanan dia, ye tak??? Lagipun memang patutla dah tengok rupa aku dengan jerawat tebal-tebal tu.. Sekarang nie cuma tinggal parut sikit-sikit lagi..Bukan senang nak hilang kan..tapi aku akan terus guna produk nie sampai cantik berseri-seri bak Puteri Gunung Ledang..hahha..tetibe!

After guna VCO Softgel Catalyst selama sebulan bersamaan 2 botol..sebab aku makan dan pakai, cepatla abes..then aku decide to try another Catalyst produk .. CatalystCollagen..Ternyata Collagen lebih cepat bertindak.. Dalam masa seminggu aku dah nampak kesan-kesan yang aku harapkan... 

RM59.90 sekotak (15 paket)

Conclusion, VCO Softgel and Collagen Catalyst membuatkan  : -
- Muka nampak lebih cerah
- Kulit muka nampak tegang, bila sentuh rasa best aje...
- Parut jerawat semakin menghilang.
- Jerawat yang tebal makin menipis dan menghilang..
- Before this, kalau nak pakai bedak or foundation, kena pakai cream pelembap dulu..tapi sekarang  memang dah tak guna langsung apa-apa krim pelembab.. terus pakai foundation or bedak.. dah tak menggelupas or nampak kasar. 
- Dah berani/confident keluar jenjalan without make up.
- Time nak period, dah tak tumbuh jerawat banyak-banyak. Kalau ada pun sebiji jerawat nasi je..
-  Dulu susah nak pergi jumpa Encik Tandas untuk buat aktiviti pelawasan, tapi sekarang tiap-tiap hari melabur..paham-paham la...hehehe..

Ramai yang tegur muka aku dah tak de jerawat after kawen..sebenarnya rahsianya adalah VCO Softgel & Collagen Catalyst... Thank You Catalyst kerana telah mengembalikan keyakinan diri aku!

*
*
*
Ya... kita dah baca testimoni dari fazlyna, dan ternyata VCO catalyst mampu merubah hidup anda.. Masalah kulit.. hrmmm... ramai yang akan mengeluh bila kulit muka mangalami alahan, jerawat yang teruk, kesan parut yang susah nak hilang..so apa kata anda.. tak salah mencuba.. kerana VCO ini dihasilkan oleh 100% daripada bahan semulajadi Kata orang tak kenal maka tak cinta.. Jom saya kenalkan anda dengan VCO Catalyst..

Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan kepada saya dengan menghantar emel anda ke khaizabutik@gmail.com atau anda juga boleh add saya difacebook atau boleh call/sms saya ditalian 019-4296954

p/s: testimoni credit to fazlyna

Jerawat dah kurang dengan VCO

Alhamdulillah... sangat-sangat bersyukur bila melihat testimoni daripada pengguna yang telah menggunakan VCO ini. Sekurang-kurangnya masalah muka berjerawat boleh dikurangkan. Jom kita view apa kata mereka


*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*

*
*
*

Selain daripada itu juga, siti ada menerima testimoni daripada pengguna yang telah membeli VCO ini daripada agen siti di melaka. Actually agen kat melaka tu adalah my sis... So... kepada sesiapa yang tinggal di melaka dan berminat boleh contact my sis directly di talian 0142684049 or boleh refer diside bar. Testimoni ini telah dimaklumkan kepada saya melalui fon call. Jadi untuk testimoni ni siti tak dapat nak capture apa2 skrin untuk dimuatkan kedalam post ini. Siti just rumuskan secara ringkas je eh.. My sis cakap.. ada seorang kakak kat sana yang dah cuba VCO bagitahu.. selepas menggunakan VCO ni, kakak tu selalu pegi bilik air(buang air besar/kecik).. Kakak tu pun mcm a little bit risau.. but bila dah lama2 badan rasa ringan.. Tak mcm dulu... dulu macam rasa malas2, nak bangun... badan pun mcm rasa kurang sihat... tapi lepas makan VCO ni... badan dah rasa ringan.. So kakak tu cakap dia akan teruskan untuk guna VCO ni.. Siti lupa nak inform my sis yang VCO ni juga bertindak untuk pelawasan. Bagi sesiapa yang susah sangat nak buang air besar... VCO akan membantu anda untuk meningkatkan tahap metabolisma anda... so tak der la bahan2 yang tak diigini berkumpul kat dalam badan tu kan. Tu yang rasa badan ringan sikit.

Another 1 thing to share... sebelum ni my hubby tidur selalu sangat berdengkur... dengkurnya bukan bunyi perlahan tapi kuat gila.. macam_________. Ops tak nak cakaplah... he he... hope korang faham k.. Tapi lepas guna VCO ni.. satu malam tu terperasan, ehmmmm... eh... nape mlm ni mcm senyap jer tido, tak bunyi bising sangat.. Next day... eh.. sama jugak... means... dengkuran my hubby dah kurang lah.. dah tak kuat mcm dulu... erm... OK gak at least nyenyak sikit siti tido..

Alhamdullilah... setiap perkembangan dari anda semua.. siti pun tumpang gembira...

Mereka telah mencuba dan telah melihat hasilnya, anda bila lagi? Kata orang tak kenal maka tak cinta... Jom siti kenalkan anda dengan VCO daripada catalyst. Untuk order boleh call or SMS siti di 019 4296954 atau add siti di facebook (refer sidebar). VCO ni bukan untuk perempuan je tau.. lelaki pun boleh guna. TRUST ME!.. YOU WILL SATISFIED

Cantikkan kulit anda dengan VCO catalyst bermula hari ini..

**kesudian anda untuk menjadi agen kami adalah dialu-alukan, Hubungi 019-4296 954 @ emel kepada khaizabutik@gmail.com atau add saya facebook**

Sunday, July 17, 2011

COMBO SET

PROMOSI COMBO SET SEHINGGA 31 JULAI 2011
Alhamdulillah, sambutan keatas produk VCO catalyst sangat-sangat memberangsangkan dan feedback daripada pengguna juga positif. Jadi disini khaizabeautyshop ingin memperkenalkan COMBO SET. Semua pengguna boleh memilih COMBO SET yang seperti dibawah.

COMBO SET A - VCO CAPSULE + VCO COLLAGEN

 


Harga Asal VCO CAPSULE = RM39.90
Harga Asal  VCO COLLAGEN = RM59.90
Harga Promosi COMBO SET RM94.00 (Harga Asal RM99.80)

COMBO SET B - HAIR TREATMENT + HAIR REVITALIZER
 


Harga Asal Hair Treatment = RM39.90
Harga Asal Hair Revvitalizer = RM39.90
Harga Promosi COMBO SET RM74.00 (Harga asal RM79.80)

COMBO SET C - VCO CAPSULE + FIBRE DRINK
 

Harga Asal VCO CAPSULE = RM39.90
Harga Asal Catalyst Fibre Drink = RM59.90
Harga Promosi COMBO SET RM94.00 (Harga Asal RM99.80)

** Sekiranya anda ingin memilih sendiri combo set mengikut pilihan anda juga dialu-alukan, plz inform me yah..**


Wednesday, July 13, 2011

CATALYST FIBRE DRINK

CATALYST FIBRE DRINK(orange flavour)
dalam bentuk serbuk
RM 59.90 ( semenanjung)
RM 65.90 ( sabah & sarawak)
15 sachets / 15 gram each

CATALYST NATURAL FIBRE DRINK membantu :

* Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
* Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
* Meningkatkan fungsi usus dengan cara menyeimbangkan mikroflora
* Mengurangkan sembelit & meningkat kan pergerakan usus
* Mengatasi masalah diarea(cirit)
* Mengurangkan serum kolestrol & diabetes(kencing manis)
* Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
* Membersihkan darah daripada toksin sekaligus membersihkan darah
* Mencegah jangkitan yang disebabkan kuman merbahaya

Bagi sesiapa yang mengalami masalah penghadaman& pencernaan seperti masalah sukar untuk buang air anda adalah disarankan untuk mengambil CATALYST NATURAL FIBRE DRINK.

- Cara Pengambilan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
*Tuangkan satu sachet Fibre Drink ke dalam cawan yg berisi air suam (150 ml)
*Kacau sebati dan minum dengan segera
*Seeloknya diambil pagi/malam sebelum tidur

*elakkan penggunaan air yang terlalu panas*

CATALYST MINDSTAR



RM 59.90 (semenanjung)
RM 64.90 (sabah & sarawak)

CATALYST MINDSTAR adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak.Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas dan runsing serta memberi keyakinan serta membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan,menghapuskan letih lesu,serabut fikiran dan kelesuan otak. MINDSTAR adalah makanan tambahan otak dimana dapat membantu mengatasi perkembangan dan masalah otak seperti mencergaskan otak, meningkatkan daya ingatan, tumpuan dan kerajinan serta keletihan tubuh badan.

Minstar adalah suci dan halal, ia tidak mengandungi dadah dan dengan itu ia tidak mendatangkan kesan sampingan, tidak membahayakan kesihatan dan tidak menimbulkan ketagihan.

Otak yang cergas menjamin fizikal, mental, emosional dan spiritual berada dalam keadaan yang cemerlang.

Apabila otak dan kesihatan bertambah baik, ia akan membentuk sikap yang positif dan berfikiran matang. Ia juga membantu otak seseorang berfungsi ke tahap yang lebih maksimum.


4 Faedah dan Kebaikan dalam MINDSTAR
  1. Minda - Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan & kiri)
  2. Kesihatan - Menambahkan Kecerdasan fizikal dan mental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi
  3. Moral - Membentuk sifat positif, matang, yakin dan tanpa putus asa
  4. Oksigen - Membantu otak berfungsi ke tahap maksima

CERGAS - CERDAS - STAMINA
AKTIF - CEMERLANG - MUDAH
BELAJAR - POSITIF - SIHAT FIZIKAL
KUAT SISTEM IMUN - SEIMBANG
EMOSI-MATANG - YAKIN


* CATALYST MINDSTAR SANGAT DIGALAKKAN UNTUK *
- Pelajar Tadika, Sekolah Rendah, Sekolah Menengah-
- Pelajar IPTA/IPTS (yang sedang menuntut)-
- Mereka yang mempunyai masalah kurang perhatian dalam kerja(letih&lesu)-

boleh diminum bermula dari umur 4 tahun ke atas (bagi kanak-kanak yang berumur bawah daripada 4 tahun pun boleh minum tetapi mengikt kesesuaian)

Tuesday, July 12, 2011

Testimoni - VCO untuk ruam/masalah kulit

**Testimoni ini dambil daripada salah seorg agen catalyst**

the amazing of 'Virgin Coconut Oil'
okay...,1st thing i nk gtau yg gmba diatas adalah i pnya little cousin..(^_^)

okay..,now i nk story sket ngn u all...ni adalah benar! cewaahhh.. :)

amazing kn? i sndr tgk muka baby ni mmg sgt2 ksian ms rashes die trok..

nk kata 'kurap susu' bak kata org2 tua..,bkn...allergic pn bkn....rashes ni timbul after a few weeks die dilahirkan...ada satu hri tu mama die dtg rmh i bw la jgk diz baby...,n then my mom sapukan sket VCO kt mke die...pastu rashes tu jd kemerah-merahan....baby maira pn melalak lak kn? xselesa...

after only two weeks sapu VCO kt muka die.,rashes yg sgt annoying tu semua hilang...ni la bukti mujarab nya Minyak Kelapa Dara dalam mengatasi masalah kulit yg teruk....

gambar2 ni semua i amek dr mama die...,thanks to my aunty for the picture

dgn keberkesanan VCO dan dgn izin-Nya masalah rashes kt kulit muka baby maira pn bertambah2 lah elok nya.....

I'M SO HAPPY WITH THAT! ALHAMDULILLAH..... (^_^)

* so kepada siapa2 yang turut mengalami masalah yang sama.anda juga boleh sapu ke kulit muka baby anda :)

* kepada sesiapa yang mengalami masalah jerawat/kulit kering/tona tak sekata atau masalah2 kulit yang lain juga boleh mengamalkan vco ini dan menyapu vco di muka anda sebelum tidur.kalau nak mudah untuk sapu anda boleh beli vco pure oil ye :) (ianya vco dalam bentuk liquid/cecair).

**credit to eazy