Tuesday, July 12, 2011

VCO boleh merawat resdung...

Percaya @ tidak bahawa VCO catalyst boleh membantu anda merawat resdung/alahan. Sukar untuk mempercayai kalau tidak mencuba sendiri kan... Apa yang boleh saya cakap disini adalah.... BETUL... Ramai yang dah mencuba dan sudah melihat hasilnya... 

TESTIMONI DARI ireen90@yahoo.com

Hye, sy nk share sumthng bout vco. Kalau blh, plz share wth others k. Slalu org asyik bg testi pasal muka je. I nk bg testi pasal masalah resdung. Alhamdulillah resdung sy da xda skrg, xde bersin tiap2 hari, gatal2 hdung n mata pun dh xda. VCO terbaik!!

Cara nk hilangkn resdung, better gne yg bkn softgel. Bli tempat titis yg ad jual d farmasi atau ape2 penitis utk sedut vco dr dlm botol, dan titiskan dlm hidung, sehari 2 o 3 kali. Biasanya lpas 2 mggu, tekak jadi perit n mgkn demam sbb proses pembersihan resdung sdg berlaku. (ITU YANG DIPANGGIL HEALING PROCESS) Bkn ke vco ni jenis yg anti bakteria, sbb tula dier blh bersihkn resdung ni. Juz want 2 share, sbb ramai sgt org yg resdung teruk.

 
Bagaimana VCO boleh merawat resdung??
Minyak kelapa dara adalah pembasmi kuman semulajadi. Ia mempunyai sifat seperti anti-virus, anti-bakteria dan anti-fungus. Jadi ia dapat membantu membasmi kuman yang boleh menyebabkan penyakit seperti resdung. Selain itu jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi dan mencegah
garis-garis halus. Ia juga dapat membantu melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet.

p/s: tak salah mencuba kerana VCO Catalyst ini diformulasikan 100% daripada bahan semulajadi, tanpa bahan kimia. Tak perlu risau tentang side effect dari penggunaan VCO Catalyst ini.

1 comment: